Издръжливост
Индивидуален дизайн
Комплект оборудване
Система за отстъпки и бонуси

Надуваеми атракциони Вектор

Компания Вектор е вашият универсален производител за всякакви видове надуваеми атракции. Произвеждаме широка гама от надуваеми батути, пързалки и друго оборудване за забавление, подходящо за малки и големи бизнеси.

Надуваемите пързалки и батути са остров на приключенията, създаден от нашите дизайнери по конкретна тема, подходящ за деца от различни вързасти. При изработката на съоръженията се вземат предвид дългогодишният опит в проектирането и производството на атракциони.

Освен индивидуално производство, предлагаме и цялостно обзавеждане на паркове и детски площадки с надуваеми батути и пързалки; детски развлекателни центрове с игрални зали; аквапаркове с водни атракциони и надуваеми водни пързалки.

На плажа или на детската площадка, в парка или в развлекателния център, съоръженията на компания Вектор са неразделен елемент от игралния комплекс, предназначен за отдих, забавление и положителни емоции.

Избирайки атракционите Вектор

  • Можете да сте сигурни, че те ще Ви служат дълги години, ще радват туристите и ще Ви носят стабилен доход.
  • Можете да закупите един от нашите готови проекти или да поръчате свой собствен, индивидуален проект. Ние ще изпълним всички Ваши оригинални идеи и желания.
  • Можете да закупите надуваем батут, атракцион или надуваема пързалка с конкретен дизайн и изработка.
  • Получавате своето изделие във всяка точка на страната в най-кратки срокове. Доставяме по удобен за Вас начин до Вашето местоположение.
  • Получавате пълен комплект оборудване за вашето съоръжение. Предоставяме на всеки клиент всичко необходимо за експлоатацията на нашите изделия.
  • Можете да се възползвате от нашата система за отстъпки и да закупите надуваеми батути, пързалки и други атракции на изгодни цени.
Сътрудничеството с нашата компания Ви гарантира минимални усилия и ниски разходи по поддръжка, кето осигурява максималната възвращаемост на Вашите надуваеми изделия.